TARİHİ IV. MURAT HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNULDU.

Kültür Varlıkları Bölge Kurulu Tarihi IV. Murat hamamında incelemelerde bulundu.

Kültür Varlıkları Bölge Kurulu Başkan Yardımcısı Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve eski dekanı Prof. Dr. Hakkı Acun, Kültür Varlıkları Bölge Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Işık, Şehir Plancısı ve Koruma Kurul Üyesi Deniz Işıldar, Çankırı İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Kemal Karatatar, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı ve Akparti İlçe Başkanımız Hayati Kaya tarafından IV.Murat Hamamında incelemelerde bulundu.

Kültür Varlıkları Bölge Kurulu Başkan Yardımcısı Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve eski dekanı, aynı zamanda Sanat Tarihçisi de olan Prof. Dr. Hakkı Acun bey IV. Murat Hamamının 17.Yüzyıldan kalma harika bir eser olduğunu Proje çalışmalarının hemen sonuçlandırılıp eserin Çerkeş halkına ve bölge turizmine kazandırılması gerektiğini söyledi.

09.10.2014