SU DEPOMUZDA YENİLENDİ.

Belediyemiz tarafından ilçe halkımıza daha sağlıklı ve kesintisiz su sağlayabilmek için Ilıca su deposunda yenileme ve bakım çalışması yapıldı. Depo içerisinde bulunan su motorlarının ömrünü tamamlamış olması (aşağıdaki resimlerde görüleceği üzere) ve sürekli arıza yapması halkımızın mağdur olmasına susuz kalmasına sebep oluyordu.

Bugün Belediyemiz tarafından su motorları devre dışı bırakılarak yeni bir su motoru ve su pompasının yenilendi. Depodaki elektrik tesisatının - elektrik panosunun eski olması ve İlçemizde sık aralıklarla yaşanan elektrik kesintileri su pompalarında ve kontrol panolarında arızaların meydana gelmesine sebep oluyordu. Bu sebeple su deposunun elektrik aksamı da yenilenerek yeni elektrik panosunun montajı da tamamlandı.