SICAK ASFALT SERİM ÇALIŞMALARIMIZ YENİMAHALLE AYNUR BEKTAŞ CADDESİNDE DEVAM EDİYOR

Belediyemiz Fen İşlerine bağlı ekipler ilçemiz Yenimahalle Aynur Bektaş Caddesinde sıcak asfalt serim çalışmalarını başlattı.
İlçemiz genelindeki ulaşım ağını sağlayan yolların kaliteli olmasına önem verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, “ Çarşı merkezinde başlattığımız sıcak asfalt serim çalışmalarımıza Yenimahalle Aynur Bektaş caddesin de devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçemizin çeşitli noktalarında asfalt dökümü, kilit parke yol yapımı, beton kaldırım çalışmaları, bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan çalışmaları düzenli olarak inceleyerek çalışmaların sağlıklı bir şekilde devam etmesini istiyoruz. Daha yaşanılabilir bir Çerkeş için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.