Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

SICAK ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLIYOR

<div style="\&quot;text-align:" justify;\"="">

İnönü Caddesi, Çayboyu Caddesi, Abdulkadir Aydemir Caddesi ve Hanarkası Sokak’da sıcak asfalt çalışması başlarken İnönü caddesinde kapanacak olan DDY hemzemin geçidinin yanına Demiryolu alt geçidi yapımına başlanıldı.

Çayboyu Caddesi Ankara girişinden eski mezbahaya kadar, İnönü caddesi Demiryolundan çarşı içine kadar, Abdulkadir Aydemir Caddesi ve Hanarkası sokağının tamamına sıcak asfalt atılması için çalışmalar başlatıldı. 


Yeni Mahalle ile Ulusu Mahallesini bağlayan köprülü üst geçit çalışmasının tamamlanmasının ardından İnönü caddesindeki hemzemin geçidinin kapanması ile vatandaşımızın mağdur olmaması için mevcut hemzemin geçidinin hemen yanına demir yolu alt geçidi yapımı çalışmasına da başlanıldı.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “ İlçemizin hemen hemen her cadde ve sokağında çalışma var. Elektrik hattının yer altına alınması, doğalgaz çalışması, su, kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Allah’ın izni ile bu yıl çarşı merkezimiz başta olmak üzere bu çalışmaları tamamlayıp önümüzdeki yıl vatandaşımızın ayağını tamamen çamurdan kurtaracağız.  Alt yapısı tamamlanan Çayboyu Caddesini Ankara girişinden eski mezbahaya kadar, İnönü caddesini demiryolundan çarşı içine kadar, Abdulkadir Aydemir Caddesini ve Hanarkası sokağının tamamına sıcak asfalt atılması için çalışma başlattık. Kısa bir sürede bu çalışmayı tamamlayacağız. Önümüzdeki yıl başta çarşı içi olmak üzere kaldırım ve asfalt çalışmasına hız vereceğiz. Ulusu Mahallesine yapmış olduğumuz köprülü üst geçit çalışması tamamlandığında mevcut hemzemin geçit kapanacağı için alt geçit çalışmasına başladık. Otomobilin geçeceği büyüklükte olacak olan bu alt geçidi yaya vatandaşlarımız da kullanarak demiryolundan güvenli bir şekilde geçebilecektir” dedi. 

17.10.2016


KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar