Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

SICAK ASFALT ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR.

<div style="\&quot;text-align:" justify;\"="">

İnönü caddesinde sıcak asfalt çalışmamız devam ediyor.

Çayboyu Caddesinde sıcak asfalt çalışmasının ilk katının tamamlanması ile, İnönü Caddesinde de sıcak asfaltın ilk katı bugün tamamlanacak. 


Abdulkadir Aydemir Caddesi ve Hanarkası Sokak’da, kendi personelimiz ve kendi araçlarımız ile gece gündüz çalışarak, cadde ve sokaklarımızda bulunan kilitli parkeyi kaldırıp bozuk olan yolu vatandaşımızın ferahı için sıcak asfalt sermeye hazırlıyoruz.

Sayın Kaymakamımız Cengiz Ünsal ve Belediye Başkanımız Hasan Sopacı sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

Sayın Kaymakamımız Cengiz Ünsal “ Sıcak asfalt çalışması ilçemize hayırlı olsun. Başta Belediye Başkanı Hasan Sopacı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “ Çayboyu Caddemizin birinci kat asfaltını tamamladık. İnönü caddesi birinci kat asfaltı da Allah’ın izni ile bugün tamamlanacak ve diğer cadde sokaklara geçeceğiz. Sıcak asfalt çalışmasının yanı sıra ılıca su hattı yenileme çalışmamız, doğalgaz çalışmaları, elektrik hattının yer altına alınması çalışması ve atık su - kanalizasyon çalışmamız da devam ediyor. Hava şartları elverdiği ölçüde bu çalışmaların tamamını tamamlayacağız. Sıcak asfalt konusunda bizlerden yardım ve desteğini esirgemeyen değerli hemşehrimiz Pursaklar Belediye Başkanımız Selçuk Çetin beye ve ekibine ve Safranbolu Belediye Başkanımız Dr. Necdet Aksoy beye ve ekibine, işlerin yetişmesi adına gece gündüz çalışan personelime ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi. 

27.10.2016


KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar