SEMAZEN GÖSTERİSİ EŞLİĞİNDE İLAHİ DİNLETİSİ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Bugün saat 20:00 de Ak Parti Çerkeş İlçe Teşkilatı tarafından Çerkeş Avm de düzenlenen Semazen gösterisi ve İlahi dinletisi ne Çankırı Ak Parti Milletvekili Adayı Muhammet Emin Akbaşoğlu, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, Kadın Kolları İl Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım, Çankırı Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Program için ilçemize gelen konukları program öncesi Belediye Başkanımız Hasan Sopacı ve eşi Sevgi Sopacı misafir ederek sohbet ettiler. Saat 20:00 de başlayan semazen gösterisi ve ilahi dinletisi programında konuşan Belediye Başkanımız Hasan Sopacı Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Doğalgaz müjdesi salondan büyük alkış aldı. Çankırı Ak Parti Milletvekili Adayı Muhammet Emin Akbaşoğlu 7 Haziran da yapılacak olan seçimler için destek istedi.