ŞEHİTLERİMİZE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ YOĞUN BİR KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Türk bayrakları ile yürüyüşün başlayacağı Mete Bülgün Parkı önünde toplanan yaklaşık 3 bin kişi, buradan Çerkeş Şehitliğine yürüdü. İlçedeki sivil toplum kuruluşu, dernek ve siyasi partilerin tamamının destek verdiği yürüyüşte, Terörün her türlüsüne lanet okunarak, Ne Mutlu Türküm Diyene, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Çerkeş Şehidine sahip çıkıyor sloganları atıldı.

Tüm Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan yürüyüşe çarşı esnafımızda alkış tutarak destek verdi. Yürüyüş Çerkeş şehitliği önünde yapılan dualarla son buldu. Yürüyüş sonrasında Şehitlerimiz için araç konvoyuda düzenlendi.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “ Çerkeş olarak terör eylemlerine tepkilerini göstermek ve şehitlere sahip çıkmak için bir araya geldik. Gayet medeni bir şekilde tepkimizi gösterdik. Bütün Çerkeş tek yürek olup şehitlerine sahip çıktı. Bu ülkeyi bölmeye çalışanlar, daha önce olduğu gibi şimdi de karşılarında bu milleti bulacaktır. Çerkeş Halkı askerinin de polisinin de yanındadır. Mevla’m birliğimizi dirliğimiz daim etsin" dedi.