Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ERDEM BEY MİSAFİRİMİZ OLDU.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcısı Hikmet Yazıcı, Sancaktepe Belediye si Dektek Hizmetleri Müdürü Yüksel Çelik İlçemize misafir oldu. Başkanımız Hasan Sopacı, Ak Parti İlçe Başkanımız Hayati Kaya, Belediye Meclis Üyelerimiz Ahmet Kudret, Selami Kapukara, Recep Güney, Kamil Aktar ve Belediye Avukatımız Sedat Şengök misafirlerimize ev sahipliği yaptı.

Pir-i Sani Camiinde kılınan Cuma Namazının ardından Pir-i Sani Hazretleri türbesi de ziyaret edilerek Başkanımız Hasan Sopacı tarafından Pir-i Sani Hazretleri misafirlere anlatıldı. Fişek Ali Konağında yenen yemeğin ardından Belediyemiz tarafından satın alınan Işıklar Konağı da ziyaret edildi.

Başkanımız Hasan Sopacı yapmış olduğu konuşmasında “ Sayın Başkanım İsmail Erdem Beyi İstanbul’da ziyaret etme fırsatını yakalamış ve kendisini Çerkeş’e davet etmiştim. Beni kırmayarak bizleri ziyarete gelmeleri bizleri çok mutlu etti. İstanbul ziyaretim sırasında kendisine ilçemizden ve sorunlarımızdan bahsetmiştim. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yol çalışmalarımız tüm hızı ile devam edecek bunun yanı sıra da Belediyemize ait parklarında bakımları nı yapacağız. Sayın Başkanımız İstanbul’da ve burada parklarımız için yardımcı olacağının sözünü verdi. Şahsım ve ilçem adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem bey “ E – 80 karayolu üzerinden sürekli seyahat eder, Çerkeş ilçemize uğramadan geçerdik. İstanbul’daki tanışmamız ve ziyaretlerimiz Çerkeş ilçemizde de bir kapımızın olmasını sağladı. Sancaktepe 350 bin nüfuslu bir ilçe, sıkıntısı olmayan belediye olmaz, sıkıntıları paylaşarak aşacağız. Çerkeş ilçemizin parkları konusunda da elden gelen yardımı yapacağız. Bugün bizleri misafir ettiğiniz ve güler yüzünüz için teşekkür ederim” dedi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar