SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI SAYIN MUSTAFA VARANK’IN KATILIMLARIYLA OSB TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çerkeş Organize Sanayi Bölgesinin toplu açılış töreni için ilçemize gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank öncelikle Belediyemizi ziyaret etti. Ardından çarşı esnafını gezen Bakanımız toplu açılış töreni için Çerkeş Organize Sanayi Bölgesine hareket etti. Törenin ardından fabrikaları gezilerek program sona erdi.

Programa Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, Çankırı Valisi Sayın Hamdi Bilge Aktaş, Grup Başkan Vekilimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekilimiz Sayın Salim Çivitcioğlu, İlçe Kaymakamımız Zikri Şahin, belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Ak Parti İl Başkanı Abdülkadir Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık, çevre Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, il ve ilçe daire amirleri, kurum müdürleri, yatırımcılar, çalışanlar ve vatandaşlarımız katıldı.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “Bölgemizin parlayan yıldızı istihdam kapısı Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi Toplu açılış törenine katılarak bizleri onurlandıran başta Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, Çankırı Valisi Sayın Hamdi Bilge Aktaş, Grup Başkan Vekilimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekilimiz Sayın Salim Çivitcioğlu, yatırımcılarımıza, çalışanlarımıza ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.