PAZAR GÜNÜ HALK İFTARIMIZA DAVETLİSİNİZ

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayında Belediyemiz tarafından 05.07.2015 Pazar günü Belediye Meydanında halk iftarı düzenlenecektir. İftar Soframızda Ramazan ayının bereketini birlikte yaşayalım.

Başkanımız Hasan Sopacı “Halk İftarımızda halkımızla bir araya gelmek, Ramazan coşkusunu ve bu güzel atmosferi dolu dolu hep birlikte yaşamak ve aynı lokmayı, aynı suyu, aynı yudumu paylaşmak çok güzel olacağı düşüncesindeyim. İftar programlarında bir araya geldiğinde aslında tüm insanların eşit olduklarını, aynı açlığı, susuzluğu paylaştıklarını ve aynı yudumu paylaştıklarında da Yaratan Rabbimize karşı olan acizliğini hep birlikte yaşıyor bu duyguyu tadıyorlar. Böylesine önemli manevi birlikteliği olan Halk iftarlarımızda bu duyguları yaşamak adına tüm halkımızı 05 Temmuz 2015 Pazar günü Belediye Hizmet Binamızın yanında tertip edeceğimiz iftarımıza bekliyorum” dedi.