PARK VE BAHÇELERİMİZ GÜZELLEŞİYOR.

İlçemizdeki parklarındaki oyun grupları, park giriş çıkışları, banklar, aydınlatma direkleri, park duvarları ve çitler yıllardır kaderine terk edilmiş durumdaydı. Bu yıl ilçemizdeki tüm parklarda iyileştirme ve düzenleme  çalışması startı veren belediyemiz Karamuklu Mahallesi Sait Bey Sokakta bulunan çocuk parkının oyun grubunu yeniledi. Park içi düzenleme çalışmaları kısa bir süre içerisinde tamamlanacak. Cumhuriyet Mahallesi Reis Mehmet Sadık Efendi Caddesi üzerindeki park sil baştan yeniden yapılıyor.

Başkanımız Hasan Sopacı” ilçemizdeki tüm parkları planlı bir şekilde tek tek elden geçirip ilçemize ve insanımıza yakışanı yapacağız. Sadece oyun grupları ile değil çevre düzenlemeleri ile de örnek parklar oluşturacağız. Çankırı Belediye Başkanımız İrfan Dinç beye yardımlarından dolayı şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.