Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

PALYATİF BAKIM MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI.

<div style="\&quot;text-align:" justify;\"="">

İlçemiz devlet hastanesi palyatif bakım merkezi törenle açıldı.

Palyatif Bakım Merkezi Açılış Törenine İlçe Kaymakamımız Murat Çağrı Erdinç, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, Çankırı İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Murat Yılmaz, Çankırı Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Keskin, Ak Parti Çerkeş İlçe Başkanı Recep Güney, Kazan Devlet Hastanesi Başhekimi  hemşerimiz Opr. Dr. Uğur Yıldız, Çerkeş Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Müslüm Erden, hastane müdürleri, doktorlar, ve hastane çalışanları katıldı. 


Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan açılış töreninde Çerkeş Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Müslüm Erden tarafından Palyetif Bakım Merkezi hakkında bilgiler verildi. 

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı yapmış olduğu konuşmada “ İlçemizde kamu kuruluşlarımız vatandaşlarımız ile bütünleşerek gelişme yönünde güzel adımlar atıyor. Seçim öncesi ilçemiz için vermiş olduğumuz diyaliz ünitesini seçim sonrasında hemen açarak vatandaşımızın çevre il ve ilçelere gitmesini, ilçemizde şifa bulmasını sağladık. Başta Milletvekilimiz Hüseyin Filiz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çankırı’nın en büyük ilçesiyiz. Hastanemize ayın belirli günlerinde Çankırı merkezden çeşitli branşlarda uzman doktorlar geliyor, bu ilçemiz için yeterli olmuyor. İnşallah önümüzdeki günlerde branşında uzman doktorlarımız gelir. İkinci bir husus da acil hastalarımızın Çankırı’ya sevki, kalp krizi geçiren bir hastamız buradan Çankırı’ya, Çankırı’dan da Ankara’ya sevk ediliyor 2-3 saatlik zaman kaybı oluyor. İl sağlık müdürümden ve Genel Sekreterimden de bu hususta yardım bekliyoruz. Müdür kadrosuna atanan Mustafa Okur kardeşime de görevinde başarılar diliyor, Palyatif Bakım Merkezimizin ilçemize ve hastanemize hayırlı olmasını diliyorum.

24.03.2017


KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar