Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

ÖSYM TERCİH İŞLEMLERİ BAŞLADI

Çerkeş Meslek Yüksek Okulumuzu tercih eden öğrencilerimize yurt, burs, staj ve mezun olduktan sonra istihdam garantisi veriyoruz.

 

2017-2018 eğitim öğretim yılı için tercih işlemleri 18.07.2017 tarihinde başladı. Tercih işlemleri 26.07.2017 tarihinde sona erecek.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı Çerkeş Meslek Yüksek Okulunu tercih edecek öğrenciler için basın açıklaması yayımladı.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER;

Yaşamınızın en önemli kararını verme aşamasındasınız. Üniversite sınavı sonuçları açıklandı. Aldığınız puana ve isteğinize bağlı olarak tercihinizi yapacaksınız.

Çerkeş Belediye Başkanı olarak 2017-2018 Eğitim öğretim yılında sizleri Çankırı Karatekin Üniversitesi Çerkeş Meslek Yüksekokulu'na öğrencimiz olarak görmeyi arzu ediyorum.

Çerkeş İlçemiz, İstanbul –Samsun karayolu üzerinde bulunmakta ve Başkent Ankara’ya 128 km uzaklıkta, dört mevsimi ayrı güzel olan şirin bir ilçedir.

Çerkeş’e, Çankırı, Ankara, Kastamonu, Samsun ve İstanbul illerinden ulaşım tek vasıta ile gayet kolaydır. İstanbul –Samsun güzergâhındaki Karadeniz otobüslerinin tamamı ve Doğu Anadolu Bölgemize bağlı illerimizin bir kısmı ilçemizden geçmekte ve her gün Ankara, Karabük ve Çankırı’ya ilçemizden otobüs seferleri olmaktadır.  

Ülkemizin en büyüklerinden biri olan Yıldızlar Holding Söğütsen Seramik San. A.Ş. seramik fabrikası ilçemize 20 km mesafededir.

Çerkeş Meslek Yüksek Okulumuzu tercih eden öğrencilerimize yurt, burs, staj ve mezun olduktan sonra istihdam garantisi veriyoruz.

İlçemizde konaklama sorunu bulunmamaktadır. Yurtta kalmak istemeyen öğrencilerimiz çok ekonomik ve kaliteli evleri bulabileceklerdir. Çerkeş Belediye Başkanlığımız siz değerli öğrencilere ekonomik konaklama konusunda her türlü yardımı sağlayacaktır.

Sağlık ve huzur dileklerimle birlikte tercihlerinizin hakkınızda hayırlı olmasını dilerim.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar