ÖĞRENCİLERİMİZİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDUK

Okulların yaz tatiline girmesi dolayısı ile Namık Kemal Ortaokulunda geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin heyecanına ortak olarak başarı dileğinde bulunduk.

Programa Kaymakamımız Servet Güngör, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Çiltaş, Öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerimize karneleri Kaymakamımız Servet Güngör, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Çiltaş, Okul Müdürü Ercan Karcı ve sınıf öğretmenleri tarafından verildi.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, " Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin iyi bir tatil geçirmesini diliyorum." dedi.