MÜJDELER OLSUN İLÇEMİZE DOĞALGAZ GELİYOR

Çorum\'da Bölgemiz ‘in Doğalgaz dağıtım firması KARGAZ \'ın yönetim kurulu Başkanvekili Osman Müftüoğlu ve Genel Müdürü Kasım Kahraman ile yapılan görüşmeler ‘de Çerkeş ilçe merkezine ve Organize Sanayii Bölgesine (OSB) Doğalgaz iletim hattı döşenmesi için ön anlaşma yapıldı.

Başkanımız Hasan Sopacı “ İlçemize doğalgaz gelmesi konusunda KARGAZ \'ın Yönetim Kurulu Başkanvekili Osman Müftüoğlu ve Genel Müdürü Kasım Kahraman ile ön anlaşmayı yaptık kısa bir süre içerisinde ön çalışmaları tamamlayarak ilçede doğalgaz çalışmalarına başlayacağız. Çerkeşimiz bu hizmetleri fazlasıyla hak ediyor. Vatandaşlarımızın en güzel ve konforlu hizmetlerden yararlanması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Girişimlerimizden güzel neticeler almak şevkimizi artırıyor. Doğalgazın ilçemize gelişi insanlarımızın yaşam standartlarına kalite getirecektir. Projenin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.