MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCIMIZ SN. SADRİ ŞENSOY İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİLER

Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Sadri Şensoy ve  Çankırı Valimiz  Sayın Abdullah Ayaz  ilçemizi ziyaret ettiler.
Milli Eğitim Bakan Yardımcımız  Sayın Sadri Şensoy ve Çankırı Valimiz Sayın  Abdullah Ayaz Aytaç Gıda Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş.  Tesislerinde  İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, AK Parti İlçe Başkanı Salih Tarın, Aytaç Mali İşler Direktörü Hasan Emre Özkan ve diğer görevliler tarafından karşılandı.
 İlimiz genelinde okullarımızda yürütülen tarımsal faaliyetlere ilişkin mesleki eğitim çalışmalarının geliştirilmesi amacıyla bir dizi temaslarda bulunan Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Sadri Şensoy ve Çankırı Valimiz  Sayın Abdullah Ayaz Çerkeş Belediyemizi (Işıklar Konağı) ziyaret ederek devam eden yatırımlar ve belediye  çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra ziyaretlerini sonlandırdılar.
Yapılan inceleme ve temaslarda ilçemizde Anadolu Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu'nun yapılması ile Organize Sanayi Bölgesindeki iş yerlerinde ve diğer fabrikalarda makine ve teknoloji alanında nitelikli ara eleman yetiştirmek ve bu alanda ihtiyacı karşılamak üzere 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesinde ''Makine Teknolojileri'' alanının açılması hususları görüşüldü.

Haber Resimleri