MİLLETVEKİLİMİZ HÜSEYİN FİLİZ İLÇEMİZ VE KÖYLERİMİZİ ZİYARET ETTİ.

Milletvekilimiz Hüseyin Filiz’e Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, Ak Parti İlçe Başkanı Hayati Kaya, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Kande, İl Genel Meclis Üyeleri Avni Demircioğlu ve Ahmet Ün aldı eşlik etti.

İlk olarak Çerkeş Devlet Hastanesini ziyaret eden Milletvekilimiz Hüseyin Filiz Hastane Personeli ve hastalar ile sohbet etti. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı ve hastane personelimizden devlet hastanemizin eksikleri hakkında bilgiler aldı. Vekilimiz  Hüseyin Filiz “ Hastanenin diyaliz ünitesinin yoğun uğraşlar sonucunda açıldığını daha da geliştirileceğini, Doktor ve personel eksiğinin de kısa zamanda giderileceği müjdesini verdi.”

İlçemiz Sanayi sitesindeki esnafları da tek tek gezen Milletvekilimiz Hüseyin Filiz Sanayi esnafımızın da sorunlarını dinleyerek takipçisi olacağını söyledi.

Saçak Beldemizi ve Güzelyurt Mahallesini, Hacılar, Yalıözü ve Karamustafa köyümüzde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelen Vekilimiz vatandaşlarla sohbet ederek sorunları dinleyerek en kısa sürede çözüme kavuşturulacağı yönünde söz verdi.

Saat 14:0’de ilçemize gelen Milletvekilimiz Hüseyin Filiz Saat 19:00’da ilçemizden ayrıldı.