MEZARLIKLAR BAYRAM ZİYARETİNE HAZIRLANIYOR

Belediyemiz tarafından mezarlıklarda yapılan temizlik çalışmalarına Ramazan ayı ve bayram ziyaretleri için hız kazandırıldı.

Belediyemiz sorumluluğunda olan tüm mezarlıklarda ağaç budama, ot biçme, temizlik, bakım ve onarım çalışmaları sonrasında vatandaşlarımız sağlıklı bir ortamda yakınlarının mezarlarına bayram ziyaretlerini gerçekleştirebilecekler.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “ Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklarımızda temizlik ve bakım çalışmaları başlamıştır. Ekiplerimiz mezarlıklarda çevre düzenlemelerinin yanı sıra, kırılan ve deforme olan alanlarda gerekli çalışmaları da yapıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşlarımız ziyaretlerini daha rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirecektir.” dedi.