MEVLANA CELALEDDİN RUMİ 748. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI

Mevlana Haftası etkinlikleri çerçevesinde Çerkeş İmam Hatip Ortaokulu tarafından Mevlana Haftası anma programı düzenlendi.
80.Yıl Konferans  salonunda yapılan etkinliğe  İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu,  Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüdai Altıntaş, İlçe Müftümüz Murat Hasankahyaoğlu, İlçe Emniyet Müdürümüz  Ali Asker Bayar,  okul idarecileri, veliler ve öğrenciler katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Sinevizyon gösterisinin ardından, okul öğrencileri tarafından seslendirilen şiirler ve sema gösterileri katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, İlçe Emniyet Müdürümüz Ali Asker Bayar, İlçe Müftümüz Murat Hasankahyaoğlu  tarafından ödülleri takdim edilerek program sona erdi.