METE BÜLGÜN PARKI İSMİNE KAVUŞTU

İsmi Elif Bacı Parkı olarak değiştirilen Belediye Hizmet Binası yanındaki parka Mete Bülgün ismi iade edildi.

06.08.2009 tarih ve 2009/28 sayılı belediye Meclis Kararı ile Mete Bülgün Parkının ismi Elif Bacı Parkı olarak değiştirilmiş parkın Hükümet Caddesi üzerinde bulunan ana giriş kapısındaki Mete Bülgün Parkı yazısı sökülmüş fakat Elif Bacı Parkı yazısı asılmamıştı.
Belediye Meclisimizin 05.06.2014 tarih ve 27 sayılı kararı ile Elif Bacı Parkı ismi değiştirilerek tekrar Mete Bülgün Parkı ismi verilmiş ve Hükümet Caddesi üzerinde bulunan ana giriş kapısına Mete Bülgün parkı yazısı monte edilmiştir.
Konu ile igili bir açıklama yapan Başkanımız Hasan Sopacı “ Aytaç Entegre Tesislerini ilçemize kazandıran Sayın Mete Bülgün’ün ismini Meclis Kararı ile parkımıza tekrar vererek iadei itibar yapmış olduk. Aytaç Tesisleri ilçemizin lokomotifi durumundadır. Çerkeş İlçemizi tüm dünyaya tanıtmış bir işletmedir. İlçemiz tarihini incelediğimizde Elif Bacı olarak kayıtlarda bir şey bulamadık. İsmin nerden geldiği hakkında da bir fikrimiz yok.” Dedi.

31.07.2014