MALTEPE ÇANKIRILILAR DERNEĞİ DÜZENLEDİĞİ ÇANKIRI GEZİSİNDE İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Maltepe Çankırılılar Derneği  düzenlediği Çankırı gezisinde doğal, tarihi ve kültürel değerleri tanımak amacıyla Çankırı’ya düzenlemiş oldukları gezi Pazar günü İlçemizde son buldu.

Gezi programında Karamustafa, Atkaracalar – Hoşislamlar, Ilıpınar – Yaralı Balıklar, Kurşunlu, Ilgaz Dağı / Kadın Çayırı, Çankırı, Eldivan, Şabanözü, Orta ve Çerkeş’in aralarında yer aldığı tarihi doğal ve kültürel değerlerin bulunduğu merkezleri ziyaret ederek yakından tanıma fırsatı buldular.

Bugün saat 16:30’da Çerkeş ilçemize gelen ziyaretçileri Belediye Başkanımız Hasan Sopacı karşıladı. Çarşı Merkezimizde yıkımı tamamlanan Düğün salonunun olduğu alanda kurulan yöresel ürün pazarında İçemizin yöresel ürünleri tanıtıldı

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı gelen misafirlere İlçemizin yakın tarihini şuana kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacak olan çalışmaları anlattı.

İlçemizi dolaşan alışveriş yapıp serin bir Çerkeş havası alan ziyaretçilerimizi memnun bir şekilde tekrar buluşmak üzere uğurladık.