Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Nadir Alpaslan İlçemizi Ziyaret Etti

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Nadir Alpaslan ve beraberindeki heyet, Sayın Valimiz Abdullah Ayaz, Çankırı Milletvekili Sayın Salim Çivitcioğlu, Ankara Milletvekili Sayın Zeynep Yıldız, AK Parti İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık ile birlikte ilçemizi ziyaret ettiler.
Karaelmas Treni ile ilçemize gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Nadir Alpaslan ve beraberindeki 12 tur operatörü, Sayın Valimiz Abdullah Ayaz, Çankırı Milletvekili Sayın Salim Çivitcioğlu, Ankara Milletvekili Sayın Zeynep Yıldız, AK Parti İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık Çerkeş Tren İstasyonunda İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, AK Parti İlçe Başkanı Salih Tarın, İl Genel Meclisi Üyesi Hayati Kaya diğer görevliler ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
Restorasyon çalışmaları tamamlanan ve devam eden tescilli tarihi Çerkeş Konakları, Tarihi Kemer Köprü,  IV. Murad Hamamı, IV. Murad Camii, Pir-i Sani Camii ve Türbesi ile tarihi mahalleler ziyaret edilerek ilçemiz tanıtıldı. Çerkeş Belediyesini (Işıklar Konağı) ziyaret ederek yatırımlar, faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi alan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Nadir Alpaslan ve beraberindeki 12 tur operatörü Karaelmas Treni ile ilçemizden ayrıldı.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar