KÖPRÜLÜ ÜST GEÇİT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Ulusu Mahallesi, Örenköy, Bozoğlu Köyü ve çevre köylere gitmek isteyen vatandaşlarımız Devlet Demiryolları Hemzemin Geçiti ve Ulusu Çayı üzerindeki dar köprüyü kullanmak zorunda kalıyor hemzemin geçitte kontrolsüz geçişler ile de ölümlü trafik kazaları meydana geliyordu.

Atatürk İlköğretim Okulu ile hayvan pazarı arasından yükselecek olan Köprülü üst geçit çalışması Mete Bilgün Öğrenci Yurdu yanından Bozoğlu ve Örenköy yoluna bağlanılacak. Köprü kazıklarının çakılmaya başlaması ile çalışmaya start verildi.

Başkanımız Hasan Sopacı “Durmak yok.Ankara yolu girişi ve Aliözü alt geçidini tamamladık. Dün itibarı ile, Bozoğlu Yolu,Örenköy yolu ,ulusu mahallesini Çarşı içi ile birleştirecek ve demiryolu ile Ulusuyu\'nu geçecek üst geçide başladık.Köprü kazıkları çakılmaya başladı. Allah izin verirse 5 ay gibi kısa bir zamanda vatandaşımızın hizmetine açmış olacağız. İlçemiz için büyük projeler üretmeye ve ilçemize yakışanı yapmaya devam edeceğiz.  Allah’ım utandırmasın” dedi.