KINIK VE YENİKÖY’Ü ZİYARET ETTİK.

Kınık köyünde yaşayan vatandaşlarla yatsı namazı sonrasında sohbet eden Başkanımız Belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Saat 18:30’da ki Kınık Köyü ziyaretinin ardından saat 20: 00’de Yeniköy’de yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Kınık ve Yeniköy’ün sıkıntılarını da dinleyen Başkanımız “ Veteriner olmam sebebi ile ilçemiz köylerinde girmediğim ev neredeyse yoktur. Hepinizin bir tas çorbasını, bir bardak çayını mutlaka içmişimdir. Tüm köylerimiz için Belediyemiz imkânları ölçüsünde biz üzerimize düşeni her zaman yapacağız. Bizi aşan hususları da gerekli kurumlara mutlaka iletir çözümü için takipçisi olurum. Belediye olarak güçlü olabilmemiz için bir arada olmamız gerekiyor. Belediye olarak biz güçlü olursak köylerimiz de güçlü olur. ” dedi.

Kınık Köyü Muhtarımız Murat Ercan’a ve eşi Serpil Ercan Hanımefendiye, Yeniköy Dernek Başkanımız Necati Uzar’a ve bizleri misafir eden hemşerilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.