Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. HASAN SOPACI LİSE SON SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı ve  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Hüdayi Altıntaş ile birlikte Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda; Öğrencilerin meslekleri her yönüyle tanımalarını sağlamak, doğru hedefler belirleyerek, kişilik özellikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bilinçli tercihler yapmalarını sağlamak amacıyla "Kariyer Günleri Etkinlikleri" kapsamında 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Çok Amaçlı Salonunda lise son sınıf öğrencileri ile bir araya geldiler.
 
Öğrencilerin moral ve motivasyonunun yüksek tutulması, başarının arttırılması hususlarında öğrencilerle bir süre sohbette bulunan İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz katılımcı öğrencilerimize başarı temennilerinde bulunarak programı sonlandırdılar.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı “  Kariyer günleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hüdayi Altıntaş ve İlçe Kaymakamımız Sn. Emir Osman Bulgurlu ile birlikte geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudu sevgili öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Sevgili gençler hayalleriniz ve hedefleriniz uğruna çıktığınız bu yolda sizleri sonuna kadar destekliyor, sizleri seviyor ve önemsiyoruz her zaman yanınızdayız. “ dedi.

 

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar