İNTERNETKAFE VE KIRAATHANİCİLERLE TOPLANTI YAPILDI

Başkanımız ilçemizde hizmet veren İnternetkafe ve Kıraathanecilerle bir toplantı düzenledi.

Karşılıklı sohbet havasında geçen toplantıda Başkanımız Hasan Sopacı ilçedeki İnternetkafe ve Kıraathanelerde en büyük sorunun sigara içilmesi olduğunu, bu konuda Kaymakamlık Makamına, Belediye Başkanlığına, Emniyet Müdürlüğüne ve Bimer’e vatandaşların çok sayıda şikâyette bulunduğunu bu hususa işletme sahiplerinin önem vererek dikkat etmesi gerektiğini, İşletmelerdeki başka bir sıkıntının da açık şeker kullanımı olduğunu söyleyen Başkanımız insan sağlığının önemine değinerek ambalajlı şeker kullanılması gerektiğinin vurgusunu da yaptı. İlçedeki kıraathaneler önünde sigara izmaritlerinin yerlere atılmasına da değinen Başkanımız bundan sonra kıraathane önlerine atılan sigara izmaritleri için Belediye Zabıta ekiplerinin denetim yapak uygulama yapacağını, işletme sahiplerinin müşterilerini uyararak gerekirse kendi dükkan önlerini kendilerinin temizleyebileceğini söyledi ve Belediye çalışmaları hakkında kısa bilgiler verdi.

26.06.2014

Haber Resimleri