İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULUNDA DÜZENLENDİ

İlçemiz Atatürk ilköğretim okulunda İlköğretim haftası kutlama programı yapıldı. Programa Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, İlçe Jandarma Komutanı, İlçemiz Milli Eğitim Müdürü, resmi daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenci velilerimiz katıldı.

Atatürk İlkokulu bahçesinde düzenlenen program saygı duruşu ve istiklal marşının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Çiltaş’ın konuşmasıyla devam etti. Program Atatürk İlkokulu öğrencilerinin şiirleriyle son buldu.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, "Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını, başta öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte yaşıyoruz. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve aileleri başta olmak üzere tüm eğitim camiamıza en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, ilköğretim haftasının ve 2019-2020 eğitim öğretim yılının vatanımıza milletimize, ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.