İLÇEMİZİN İÇME SUYU HATTININ İHALESİNİ ALAN NİYAZİ BİÇER BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

Çerkeş Belediyesi, altyapı yenileme çalışmaları kapsamında kullanımda olan tüm asbestli borular kaldırarak yerlerine kaliteli polietilen borular döşenecek.

Yaklaşık 25 yıldır kullanılan ve kullanılamaz hale gelen, patlama yaparak sürekli su kesintilerine sebep olan borular yerine daha uzun ömürlü ve insan sağlığına zararı olmayan polietilen borular ile değiştirilecek. Çalışmalar tamamlandığında ilçedeki tüm içme suyu boruları polietilen olacak. Aynı zamanda ilçemizde bulunan 3 su deposu da yenilenecektir.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı ihaleyi alan firma sahibi ve mühendislerle Çalcıören köyünde bulunan su depolarının yerlerini ve su kaynaklarını yerinde incelediler.Belediye Başkanımız Hasan Sopacı çalışmaların en kısa sürede başlaması için firma yetkilileriyle görüş alışverişinde bulundu.

Haber Resimleri