İLÇEMİZE YAKIŞIR KAPALI HAYVAN PAZARI'NIN TEMELİ ATILDI

Bölge  hayvancılığının kalbi olan ilçemizde yapımına başlanılan modern  kapalı hayvan pazarı inşaatının temellerini atarak çalışmalara başladık. Yaklaşık 5 bin metrekare büyüklüğündeki Hayvan Pazarı'nın içerisinde idari bina, sosyal tesisler, yemekhane, otopark, padok ve yükleme rampaları yer alıyor.İndirme-bindirme rampası bulunan padoklar aydınlatma sistemi ile akşamları da kullanılabilecek. Kapalı  Hayvan Pazarı  Alıcı ve satıcılara rahat bir ortamda alışveriş imkanı sunacak.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, " Çok güzel bir tesisi  ilçemize kazandırmak için çalışmalarımıza başladık.  İlçemizde hayvancılıkla uğraşan insanlarımızın ve bölge insanın faydalanması için kapalı hayvan pazarını kuruyoruz. İnşallah ilçemizde her zaman işleyen, yoğun olarak hayvan alım ve satımının gerçekleştiği bir tesis kuracağız. İlçemize hayırlı olsun " dedi.