Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Düzenlendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İlçemizde kutlama programı düzenlendi.  Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen programa; İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı,  Kamu Kurum ve Kuruluşu Amirleri ve görevlileri, Okul Müdürleri, veliler, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Kutlama, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulması sonrasında Çerkeş  Belediyesi Kültür Merkezi’nde hazırlanan programla sürdürüldü.
Saygı Duruşu ve ardından İstiklâl Marşı’nın okunması ile başlayan program; günün anlam ve önemini belirten protokol konuşmalarının yapılması, Çerkeş Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin gösterileri, sunumlar, şiirler, müzik dinletisi etkinlikleri ile devam etti.
Çeşitli dallarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesi ve emekliliğe ayrılan öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin takdim edilmesiyle son bulan kutlama programını hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimizi;  İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu ve Belediye Başkanımız Hasan Sopacı yaptıkları bu özverili çalışmadan ötürü tebrik etti.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, “Kıymetli öğretmenlerimizi Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk.Sadece öğreten değil ,çocuklarımızın karakterini sevgisiyle inşa eden ,bilgisiyle geleceğe hazırlayan değerli öğretmenlerimizin ,öğretmenler gününü kutluyor.Başta Başöğretmen M. Kemal Atatürk olmak üzere görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.Programın hazırlanmasında emeği geçen ,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne,Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve Gençlik Merkezi Müdürlüğüne teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar