İlçemizde 19 Eylül Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi

19 Eylül Gaziler Günü anma programı ilçemizde törenle yapıldı. Saat 11:00'da başlayan programa İlçe Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanımız  Hasan Sopacı, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Gazi Satılmış Köse ve Ailesi, Gazi Rıza GEZ ve ailesi, AK Parti İlçe Başkanı Salih Tarın, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Erdoğan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumunu müteakip saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Gazi Rıza Gez tarafından yapıldı.
Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı, “ Gaziler Günü dolayısıyla Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunma törenine katıldık. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru için canından can, kanından kan veren tüm Kahraman Gazilerimizi ve şehitlerimizi saygı minnet ve şükranla yad ediyorum.” dedi.