İLÇEMİZDE 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, İlçe Kaymakamımız Zikri Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Güngören, Saçak Belde Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı ve Kurum amirleri Çerkeş Şehitliğin de aziz şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ettiler. Milliği Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği 15 Temmuz resim sergisini gezerek, ilçe Kaymakamlığımızın bahçesinde düzenlenen programa katıldılar. Programda 19 Mayıs Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Şiir okuyarak program sinevizyon gösterileri ile devam etti. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, "Bugüne kadar bu vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyor, Gazilerimize Allah'tan şifalar diliyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin ,bozmak isteyenlere fırsat vermesin." dedi.