İLÇEMİZ ÇARŞI MERKEZİNE YENİ ÇÖP KUTULARI YERLEŞTİRİLDİ.

Belediyemiz temizlik alanında yaptığı çalışmalara hız verdi. 2014 yılında ilçemiz cadde ve sokaklarına 400 adet çöp konteyneri yerleştiren belediyemiz, Çarşı merkezinde ihtiyaç duyulan noktalara da yeni çöp kutusu yerleştirmeye başladı. Toplamda 50 çöp kutusu çarşı merkezinde Belediyemiz tarafından belirlenen noktalara sabitlenecektir.

Başkanımız Hasan Sopacı “ 2014 yılı içerisinde ilçemiz cadde ve sokaklarındaki yaklaşık 400 adet çöp konteynerlerini yeniledik. Çarşı merkezimizde eksik olan çöp kovaları nedeniyle vatandaşlarımız elindeki pet su şişelerini, sigara paketlerini ve izmaritlerini uzun süre elinde taşımak zorunda kalıyordu veya gelişi güzel bir yere atarak çevrenin kirlenmesine sebep oluyordu. Çevre temizliği anlamında bu gibi görüntü kirliliklerinin önüne geçebilmek ve ilçenin temiz bir görünüme sahip olması için şehir merkezinde bulunan caddelerde belirli noktalara yeni çöp kovaları yerleştiriyoruz. Halkımızın çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarını bekliyoruz, Öğrencilerimize temiz çevre bilincini aşılamak için “ En Güzel Temizlik Kirletmemektir” konulu ödüllü bir yarışma düzenliyoruz. Unutulmamalıdır ki Temizliğin Yolu, Kirletmemekten Geçer.  Baharın gelmesi ile çevre temizliği anlamında belediye olarak çalışmalarımıza hız verdik.  İlçede yaşayan halkımız çöp atma saatlerine (18:00 – 20:00 arası) uyması en büyük temennimdir” dedi.