Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

İFTAR PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Belediyemiz tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı yaklaşık 4000 vatandaşımızın katılımı ile gerçekleşti.
İftar Programına Çankırı Milletvekilimiz Hüseyin Filiz, İlçe Kaymakamımız Servet Güngör, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, , Ak Parti Çankırı Milletvekili adayı Salim Çivitçioğlu, Siyasi ve sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Dernek Başkanları, Köy ve Mahalle Muhtarları ve yaklaşık 4000 kişinin katılım gösterdiği İftar programımız Grup Sahra eşliğinde gerçekleştirildi.
 
 
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı iftardan sonra yaptığı konuşmada, "Mübarek Ramazan ayında birlik beraberlik adına düzenlediğimiz iftar soframıza hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Böyle bir akşamda sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyorum. İlçemizde devam eden çalışmalar hepinizin malumu.Son olarak çarşı merkezimize yakışır asfalt ve kaldırım çalışmalarına başladık. Göreve geldiğimiz günden beri ilçemiz adeta şantiyeye döndü.  Ak Partili bir Belediye Başkanı olarak yapmış olduğumuz her çalışmada bizden desteğini esirgemeyen Milletvekillerimiz Hüseyin Filiz ve Muhammed Emin Akbaşoğlu beye şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum.  Katılımız için hepinize teker teker teşekkür eder hayırlı ramazanlar dilerim. Mevlam dirliğimizi birliğimizi bozmasın” dedi. 
 
Milletvekilimiz Hüseyin Filiz yapmış olduğu konuşmada "seçim meydanlarında Çerkeş için verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmiş olarak siz değerli Çerkeşli Hemşehrilerimizle iftar da buluşmak birlikte iftar yapmak bizleri mutlu etmiştir. Ak parti olarak her zaman halkın içinde yanındayız.  Daha nice ramazanlarda birlikte olmak ümidi ile Tüm Çerkeşli hemşehrilerimizin Ramazanını ve yaklaşan Kadir gecesini kutluyorum. Allah’a emanet olun” dedi.
 
Ak Parti Çankırı Milletvekili adayı Salim Çivitçioğlu "Allah nasip eder meclise seçilirsek siz değerli hemşehrilerimize kalan hizmetlerin takipçisi olacağım ve hizmetlerin Çankırı'mıza, Çerkeş'imize artarak devam edeceğinin sözünü veriyorum. Bu vesileyle yaklaşan Kadir gecemizi tebrik eder hayırlı ramazanlar dilerim." dedi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar