İÇME SUYU İNŞAATI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

11 milyon liraya ihale edilen ve ilçemiz için bugüne kadar yapılan projelerin içinde en önemlisi olan içeme suyu inşaatı yapım projesi 08.09.2017 tarihinde dualarla başlamıştı.

1989 yılında yapılan su şebekesi sürekli büyüyüp gelişen ilçemizin ihtiyacına cevap vermemekte ve Kanserojen madde içerdiği tespit edilen ASBEST BORULAR İLE DÖŞENEN su şebekesi ömrünü tamamladığı için her gün patlamalar meydana gelmekte, her cadde ve sokakta olması gereken su kesme vanaları da olmadığı için tüm ilçenin suyu kesilerek vatandaşımız mağdur edilmekteydi.

Alt yapı çalışmalarını tamamlamak için projeli bir şekilde başlattığımız içme suyu inşaatı çalışması Karamuklu mahallesi, Yenikent mahallesi ve Ilıca su deposundan ilçemize gelen boru hattının değişimiyle devam ediyor.