Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

HÜKÜMET CADDESİ ÜZERİNDEKİ ELEKTRİK DİREKLERİNİN SÖKÜLMESİ VE KABLOLARIN YER ALTINA ALINMASI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçemizin en işlek caddesi olan Hükümet Caddesi üzerindeki elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmasına hız kesmeden devam ediliyor.

Cadde üzerindeki kaldırımları işgal eden elektrik direklerinin sökülmesi ve elektirik kablolarının yer altına alınmasının tamamlanmasının ardından kaldırım ve sıcak asfalt çalışmasına başlanacak daha sonra cadde ışıklandırılacaktır.


Hükümet Caddesi üzerindeki elektrik direklerinin sökülmesi ve kablaların yer altına alınması çalışması sırasında zaman zaman elektrik ve su kesintileri yaşanmaktadır. Bu konuda halkımızdan anlayış bekliyoruz.

Başkanımız Hasan Sopacı “ Çerkeş tarihinde ilk kez elektrik direklerini kaldırıyor kabloları yer altına alıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar bu konu ilgili sürekli resmi yazışmalar ve görüşmelerimiz oldu. Elektrik kurumu Hükümet Caddesi üzerindeki tellerinin yer altına alma talebimizi olumlu karşılayarak ihale etti. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından yüklenici firma çalışmaya başladı. Geç kalınmış bu çalışmaya ilçemizin en işlek caddesi Hükümet Caddesinden başlayıp çarşı içerisinden devam edeceğiz.  Elektrik tellerinin yer altına alınması ve kaldırımlarımızı işgal eden direklerden kurtulmamızın ardından Çerkeş’imize yakışır vatandaşımızın yürümekten zevk alacağı güzel bir kaldırım, sıcak asfalt ve ışıklandırma yapacağız, çalışmalar tamamlandığında yenilenmiş caddemiz inşallah ilçemize prestij katacaktır” dedi. 

22.09.2014

Haber Resimleri

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar