Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

HÜKÜMET CADDEMİZ SICAK ASFALT İLE BULUŞTU.

Aylardır beklenen sıcak asfalt çalışması bugün başladı. Hükümet Caddemiz sıcak asfalt ile buluştu.

 

Elektrik direklerinin yer altına alınması, kaldırımların ayarlanması ve kaldırım kenarlarının temizlenmesi, yağmur suyu hattının döşenmesi, zemin dolgu çalışmasının yapılması, mobese kamera sistemi için hat döşenmesi çalışmalarının günlerce sürmesi sonucunda Hükümet caddemiz bugün itibarı ile kesilen kurban ve yapılan dualarla sıcak asfalt ile buluştu. 

Vatandaşımızın merak ile beklediği sıcak asfalt çalışmamız saat 23:30’a kadar devam etti. Ankara – İstanbul geçişinden (Işıklar Konağı önü) başlayan sıcak asfalt döküm işi saat 23:30 civarında şok market önüne kadar bitirildi. Yarın sabah itibarı ile kaldığı yerden Koru Tekstil fabrikasına kadar devam edecek.  

Belediyemiz tarafından yapılan çalışmaların tümünü yakından takip eden Başkanımız Hasan Sopacı “ Göreve geldiğimiz günden buyana ilçemiz yolları için büyük bir çalışma başlatmıştık. 20 km soğuk asfalt atımını gerçekleştirdik. Yeni Mahalle Aynur Bektaş Caddemize, ilçemizin en işlek caddesi olan Hükümet Caddemize de ışıklardan tekstil fabrikasına kadar ve Karamuklu Sokağa ’da toplamda 5 km sıcak asfalt atarak bu yıl 25 km asfalt çalışmasını tamamlıyoruz. Hükümet Caddemizin bordür ve kaldırım taşlarının siparişi de verildi. Asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından hava şartları da izin verirse bordür ve kaldırım taşını da döşeyeceğiz. Sıcak Asfalt çalışmamız yanında yol düzenleme ve kilitli parke taşı çalışmamız da devam etmektedir. Kış gelmeden vatandaşımızı yol konusunda rahatlatıyor çamur ve çukurdan hep birlikte kurtulmanın sevincini yaşıyoruz. Asfalt üzerine yapılacak olan hız kesme barikatları yapılana kadar vatandaşımızın hız kurallarına uyması ve olası kazaların önüne geçilmesi en büyük temennimizdir. Sıcak asfaltımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun ”dedi.

18.11.2014

Haber Resimleri

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar