Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

HASTANEMİZE BİR AMBULANS DAHA KAZANDIRILDI

Çankırı Karatekin Parkı’nda gerçekleştirilen törene Sayın Valimiz Vahdettin Özcan, Milletvekillerimiz Hüseyin Filiz ve Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Vali Yardımcıları Zafer Engin ve Meral Batı Demirbaş, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, STK Temsilcileri, sağlık çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Yılmaz, Milletvekillerimiz Hüseyin Filiz ve Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, ilimize kazandırılan ambulansların hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Sayın Valimiz Vahdettin Özcan ise, “7 tane ocağı daha yaktılar. Yaşanan terör olaylarında vatanımız ve bayrağımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah\'tan rahmet, şehitlerimizin kederli aileleri başta olmak üzere tüm milletimize metanet ve başsağlığı diliyorum. Yeni ambulansların Çankırı’mıza ve bölgemize hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından İl Müftüsü Arslan Türk dua yaptı ve ambulansların anahtarları, hizmete sunulacağı Acil Sağlık İstasyonu yetkililerine Sayın Valimiz Vahdettin Özcan, Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman ile İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Murat Yılmaz tarafından teslim edildi.

Çerkeş Devlet Hastanemize verilen ambulans İlçe Kaymakamımız Cengiz Ünsal ve Belediye Başkan Vekilimiz Kamil Aktar tarafından teslim alınmıştır.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar