Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

HALK İFTARIMIZA İLGİ YOĞUN OLDU

İftar Programına Çankırı Milletvekillerimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu, Hüseyin Filiz, İlçe Kaymakamımız Cenfgiz Ünsal, Belediye başkanımız Hasan Sopacı, Atkaracalar Belediye Başkanı Rıfat Altuntop, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Çardaklı Belediye Başkanı Osman Yılmaz, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, Çankırılı İş adamı Alpay Ünal ve yaklaşık 2500 kişinin katılım gösterdiği İftar programımız öncesi Grup Sahra tarafından ilahi dinletisi yapıldı. İftar sonrası semazen gösterileri ve konuşmalar gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Hasan Sopacı iftardan sonra yaptığı konuşmada, "Mübarek Ramazan ayında birlik beraberlik adına düzenlediğimiz iftar soframıza hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. İftar Yemeğimize sponsor olan Çankırı’lı iş adamımız Alpay Ünal beye teşekkür ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları yaptığımız duaları kabul etsin. Böyle bir akşamda sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyorum. İlçemizde devam eden çalışmalarımız hepinizin malumu, Geçtiğimiz hafta ilçemiz sel felaketine maruz kaldı. İlçemiz sel sonrası üç gün kadar susuz kaldı. Belediye olarak kısa sürede arızayı gidermiş olsak da kalıcı bir çözüme ulaşamadığımızı bilmenizi isterim. Milletvekillerimiz de burada iken onlardan sizin adınıza söz almak istiyorum. İnşallah bu su sorununu tamamen halledeceğiz. Katılımız için hepinize teker teker teşekkür eder hayırlı ramazanlar dilerim” dedi.

Milletvekillerimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Hüseyin Filiz de yapmış oldukları konuşmalarında Seçim öncesi Çerkeş için vermiş oldukları sözlerin arkasında olduklarını Doğalgaz konusunda yetki beklenildiğini, Karatekin Üniversitesi Senatosundan çıkan Çerkeş Meslek Yüksek Okulu için Milli Eğitim Bakanı ile görüşmeleri olduğunu ve Çerkeş Kızılcahamam duble yolu için de çalışmaların sürdüğünü bildirdiler.

Çankırılı İş Adamı Alpay Ünal yapmış olduğu konuşmasında Allah tuttuğumuz oruçları yaptığımız duaları kabul etsin. Böyle bir akşamda sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyorum. Allah birlikteliğimizi beraberliğimizi bozmasın, İftar davetimize gelen tüm Çerkeşli Hemşerilerime teşekkür ediyor hayırlı ramazanlar diliyorum dedi.

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar