HALK EĞİTİM MERKEZİNİN DÜZENLEDİĞİ PROGRAMA KATILDIK

2017-2018 Eğitim öğretim yılında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı yıl sonu sergisine katıldık.

Programa İlçe Kaymakamımız Servet Güngör, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, STK temsilcileri, Okul Müdürleri, Daire Amirleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

İlçemiz Sebze pazarında düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından programda emeği geçenlere Kaymakamımız tarafından plaket verilmesiyle devam etti. Okuma Yazma seferberliği kapsamında Halk Eğitim Merkezinde kursa katılım sağlayan vatandaşlarımızın konuşmaları ve hanımlarımızın hazırladığı sergi gezilerek son buldu.