HAFRİYAT KAMYONUMUZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Belediye Fen ve İmar İleri Müdürlüğümüzün daha iyi hizmet verebilmesi ve işlerin daha hızlı ilerleyebilmesi için Ford 3536 D marka damperli hafriyat kamyonu Belediyemiz imkânları ile 175.00,00 Tl + Kdv ödenerek ilçemize kazandırılmıştır. Ford 3536 D marka damperli hafriyat kamyonu 16 M3 kapasiteli 36 ton ağırlık taşıma kapasitelidir.

Başkanımız Hasan Sopacı;” Belediyemiz kısıtlı imkânlarına rağmen hem hizmet veriyor, hem de yatırım yapıyor. Bundan tam iki yıl önce 04.04.2014 tarihinde Belediye önünde tüm hemşehrilerimize sözler vermiştik. Allahın izni ile vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Belediyemiz araç parkuruna kazandırdığımız Ford 3536 D marka damperli hafriyat kamyonu İlçemize hayırlı olsun”dedi.

\"\"/