GENÇLİK VE SPOR BAKANIMIZ SAYIN MEHMET KASAPOĞLU BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Mehmet Kasapoğlu ilçemizde bir takım ziyaretler de bulundu.
Akşam saatlerinde Çerkeş’e ziyarette bulunan Sn. Mehmet Kasapoğlu Çerkeş Belediyesi ve Çerkeş Gençlik Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Sn. Mehmet Kasapoğluna, Çankırı Valimiz Sn. Abdullah Ayaz, AK Parti Grup Başkanvekili  Sn. Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekili  Sn. Salim Çivitcioğlu, AK Parti İl Başkanı  Sn. Abdulkadir Çelik, İGM Başkanı  Sn. Mustafa Çıbık, Çerkeş Kaymakamı Sn. Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı, Saçak Belediye  Başkanı  Sn. Ramazan Yarım, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Kurum Müdürlerimiz karşıladı.
Belediye Başkanımız Sn. Hasan Sopacı;  “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu belediyemizi ziyaret ettiler. Sayın bakanımıza ,İlçemize yapmış olduğu destekleri için teşekkür ettik ve belediye çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Haber Resimleri