GELENEKSEL HALK İFTARIMIZA VATANDAŞLARIMIZ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Çerkeş Belediyemiz tarafından  her yıl düzenlenen geleneksel halk iftarı programı düzenlendi.
Çerkeş Belediye Meydanı’nda düzenlenen iftar programına ilçe halkımız yoğun ilgi gösterdi.

Çerkeş Belediye Başkanımız Hasan Sopacı iftardan sonra yaptığı konuşmada, "Mübarek Ramazan ayında birlik beraberlik adına düzenlediğimiz iftar soframıza hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız duaları kabul etsin. Böyle bir akşamda sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyorum. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve son 2 yıldır pandemi dolayısı ile gerçekleştiremediğimiz Geleneksel Halk İftarımıza yoğun katılım sağlayan kıymetli hemşehrilerimizle gönül sofrasında buluşarak iftarımızı açtık. Katılımlarından dolayı kıymetli hemşehrilerimin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim niyetlerimizi kabul, birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin.” dedi.

İftara programına; AK Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik ve İl Yönetimi, Çerkeş İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu , Ilgaz Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Sivil Toplum Kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.