FESHANEDE ÇERKEŞ RÜZGÂRI ESTİ

Zemin dolgusu tamamlanan yollarımız asfalt astarı ile buluştu.

İlçemiz İstasyon, Karalar, Ulusu, Yenikent, Karamuklu ve Cumhuriyet Mahallelerinde toplam 20 000 metre alt zemin çalışması ve zemin dolgusu tamamlanan yolumuz astar atılarak asfaltlanmaya hazır hale getirildi. Hava Şartları elverirse bir iki gün içerisinde astar atılan yollarımızda statik kaplama asfalt çalışmalarına başlanılıp bitirilecektir.

Başkanımız Hasan Sopacı “ilçemizdeki tüm mahallelerde yol çalışmaları hızlı bir şekilde devam edecektir. Yollarımızın çok bozuk olması sebebi ile yollarımızın zemin çalışmaları ve dolgu yapılarak asfalt atılmaya hazır hale getirilme çalışmaları uzun sürmüştür.   Astar atılan yollarımıza bir iki gün içerisinde hava şartları uygun olursa statik kaplama asfalt atacağız. Hükümet Caddesindeki Elektrik hattı çalışmasının tamamlanmasının ardından Hükümet Caddesi, Aynur Bektaş Caddesi, Kınık Caddesi ve Kahya Pınarı caddesinde toplamda 5000 m2 sıcak asfalt çalışmasına başlayacağız” dedi.

23.09.2014

Haber Resimleri