Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

DOĞALGAZ ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR.

<div style="\&quot;text-align:" justify;\"="">

İlçemizin hemen hemen tüm mahallelerinde Doğalgaz çalışması hızlı bir şekilde ilerliyor.

İlçemiz Yenimahalle, Yenikent Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Karalar Mahallesi, Yeni Mahalle ve Karamuklu Mahallesinde Doğalgaz hattı döşeme çalışması devam ediyor. Yenimahallede yapımı devam eden gaz istasyonu inşaatı tamamlanmak üzere. Bu ay sonunda doğalgaz çalışması tamamlanan mahallelere gaz verilmesi planlanıyor. 


Kargaz Şirketi yetkilileri sadece abone olan binaların servis kutularının montajını yapacaklarını belirtmeleri üzerine, doğalgaz geçen cadde ve sokaklardaki binaların abonelikleri 30 Ekim 2016 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

Belediyemiz yol ve kaldırım çalışması tamamlanan cadde ve sokaklarda tekrardan kazı çalışmasına izin vermeyeceğinden, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için, doğalgaz aboneliklerinin bir an önce yaptırılması gerekmektedir. 

Başkanımız Hasan Sopacı “ İlçemiz cadde ve sokaklarında doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Bu çalışma sürecinde vatandaşlarımız bozulan yollar ve su kesintileri yüzünden çok sıkıntı çektiler. Ancak doğalgaz çalışması bitiminde doğalgaz verilmesi ile bu sıkıntılar son bulacaktır. Doğalgaz kullanımı ile birlikte özellikle de kış aylarında yaşanılan hava kirliliği tamamen çözülecek, en aza inecek ve daha temiz bir hava ortamında yaşayacağız. Projelerimiz arasında önemli yere sahip doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile birlikte kentleşme ve modern şehircilik adına büyük mesafeler almış olacağız. Doğalgaz çalışmasının tamamlanmasının ardından ilçemiz cadde ve sokakların yollarını da inşallah güzel bir şekilde yapacağız. Hizmetlerimizde ve projelerimizde halkımızın refahı ve yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyoruz.” dedi.

07.10.2016


KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar