Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

Devir Teslim Töreni Yapıldı

Çerkeş Belediye Başkanlığına seçilen Başkanımız Hasan Sopacı için devir teslim töreni yapıldı.

 

Çerkeş Belediye Başkanlığına seçilen Başkanımız Hasan Sopacı için devir teslim töreni yapıldı. 03.04.2014 Perşembe günü ilçe seçim kurulundan Mazbatasını alan Başkanımız Hasan Sopacı, Eski Belediye Başkanımız Şükrü Tarhan’ında katılımıyla Belediye Hizmet binası önünde düzenlenen devir teslim töreniyle görevini teslim aldı.  İlçe Halkımızın yoğun katılımı ve alkışları arasında Birlik Beraberlik ve dostluk göstergesi olarak her iki başkanda bir birine çiçek vererek tebrik etti.

 Devir teslim töreninde ilk konuşmayı Eski Başkanımız Şükrü Tarhan yaptı. Yaklaşık 30 – 35 yıldır Çerkeş Belediyesinde devir teslim töreni yapılmadığına değinen Tarhan,  Hasan Sopacı ve seçilen Meclis Üyelerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu, İlçe halkımızdan, Belediye Çalışanlarından ve meclis üyelerinden Allah razı olsun diyerek teşekkür etti.  

Ardından Konuşmasını yapması için kürsüye gelen Belediye Başkanımız Hasan Sopacı; “Zorlu bir seçim sürecini sizlerin hiç bitmeyen coşkusu ve inancı sayesinde başarıyla tamamladık. Bu zafer hepimizindir. Bugünden itibaren 5 yıl boyunca hep birlikte gecemizi gündüzümüze katıp Çerkeş'imiz için çalışacağız. Seçim süreci boyunca bana destek olan Aileme, Ak Parti  İlçe Başkanım Hayati Kaya'ya ve Yönetim Kuruluna,  Ak Parti Kadın Kolları Başkanımız Hülya Güney Hanımefendiye ve yönetimindeki tüm bayan arkadaşlarımıza, Gençlik Kolları Başkanımız Yasin Yazı ve tüm gençlerimize, adaylığım boyunca bizlerden desteğini esirgemeyen Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’e Oy vererek bize bu görevi layık gören Çerkeş halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Borçlu bir belediyeyi teslim alıyoruz. İşimizin kolay olmadığını biliyorum ama sizlerinde desteği ile aşamayacağımız sorun olmadığının da bilincindeyim, ekibimizle birlikte verdiğimiz sözlerin arkasında duracağımıza ve Çerkeş’imize  en iyi hizmeti yapacağımıza parti gözetmeksizin herkesi kucaklayacağız. Bugün 04.04.2014 bu tarihi unutmayın, 4x4 lük hizmet edeceğiz. Biz buna genç bir ekiple inandık sizde inanın bize güvenin. Mevla yar ve yardımcımız olsun ” diyerek sözlerini tamamladı.

Yapılan duaların ve kesilen kurbanın ardından Belediye Başkanı odasında Eski Belediye Başkanı Şükrü Tarhan’dan Belediyenin mührünü teslim aldı. Vatandaşlarımızın tebriklerini makamında kabul etti.

Duyuru : 06.06.2014 Pazar günü saat 13:30 da Çerkeş Belediyesi Sosyal tesislerinde halk yemeği vardır. Tüm İlçe halkımız davetlidir.

04.04.2014

Haber Resimleri

KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar