Kültür, Sanayi Ve Hayvancılıkta Marka İlçe

Bizden Haberler

Çerkeş Belediyesi

Tüm Haberler

DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan İlçeleri olan ve 10'dan fazla ilimizi (Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman, Adana ve Osmaniye) etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile başlatılan Ülkemiz genelindeki yardım kampanyası kapsamında afet bölgesinde bulunan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak, acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere İlçe Kaymakamlığımız, Çerkeş Belediye Başkanlımız ve Saçak Belediye Başkanlığımız tarafından ilçemizde organize edilen yardım seferberliğine Çerkeşli hayırsever-yardımsever vatandaşlarımızın yoğun desteğiyle katılıyoruz.
Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezinde Kaymakamlığımız (SYDV) personelleri, Belediye personelleri miz ve gönüllü vatandaşlarımızca bağışçılardan tedarik edilerek tasnif edilen yardım malzemelerini içeren ilk konvoy  Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu, Çerkeş Belediye Başkanımız  Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Veyil, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar  ve vatandaşlarımızın katılımıyla dualar eşliğinde ilimiz destek bölgesi Kahramanmaraş/Ekinözü İlçesine hareket etmek üzere yolcu edildi.
Belediye Başkanımız Hasan Sopacı,” "Deprem herkesi olduğu gibi bizleri de derinden üzdü. Şu an tüm Çerkeş tek yürek oldu. Kısa sürede çağrımıza on binlerce vatandaşımız cevap verdi. Destekler çığ gibi büyüyor. Çerkeş Kaymakamlığı ve Çerkeş Belediyesi olarak başlattığımız kampanya neticesinde Çerkeşli yardımseverlerimizin desteği ile  8 tırımız yola çıktı. Yardım toplama kampanyamızı sürdürüyoruz.  Millet olarak el ele verip tüm yaralarımızı saracağız." ifadelerini kullandı.


KAYNAKLAR

  • Haberler
  • Projeler
  • Faliyet Raporları
  • İhale Yayınları
  • Resimler
  • Videolar