DDY 2. BÖLGE MÜDÜRÜ ABDURRAHMAN GENÇ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ.

Devlet Demir Yolları 2. Bölge Müdürü Abdurrahman Genç ve beraberindeki heyeti Belediye Başkan Vekilimiz Ahmet Kudret ve Ak Parti İlçe Başkanı Recep Güney karşılayarak Ankara girişinde bulunan hemzemin geçit ve Yenimahalle ile Ulusu Mahallesi arasında yapımı devam eden Köprülü üst geçit çalışmasını yerinde incelediler.

Devlet Demir Yolları 2. Bölge Müdürü Abdurrahman Genç “ Çerkeş ilçemiz potansiyeli olan büyük bir ilçe. Köprülü üst geçit çalışması iki ay gibi kısa bir zamanda tamamlanacak ve buradaki mevcut hemzemin geçit kapanacaktır. Belediye Başkanımız Hasan Sopacı ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda bir de alt geçit yapacağız. Kot kurtarırsa Yeni Mahalleyi Ulusu Mahallesine bağlayacak ikinci bir alt geçit çalışması da başlatacağız. Çerkeş DDY içinde bulunan su kulesi ve lojmanlar için de restore çalışması başlatacağız.” dedi.