CUMHURİYET BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKU İLE KUTLANDI

28.10.2018 Pazar günü saat 13:00’de Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk konulması ile başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bugün saat 09:30'da Kaymakamlık makamında tebrikler kabul edildi.

Törene ilçe Kaymakamımız Servet Güngör, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, Daire Amirleri,  Kamu Kurum ve kuruluşları çalışanları, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.
Saat 10:30 İlçe Stadında Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kutlamalar Kaymakamımız Servet Güngör ve Belediye Başkanımız Hasan Sopacı'nın törene katılanları ve protokolün bayramını kutlamaları ile devam etti.

Öğrencilerimiz tarafından şiirlerin okunması, İlçemizdeki okullar arasında şiir, resim ve kompozisyon dalında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüler verilmesi ve folklor gösterisinin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sona erdi.