CUMHURİYET BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKU İLE KUTLANDI

<div style="\&quot;text-align:" justify;\"="">

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tüm Yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken ilçemizde de yapılan törenlerle kutlandı.

28.10.2016 Cuma günü saat 11:45’de Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk konulması ile başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları bugün saat 10:00 da Çerkeş ilçe stadında devam etti.

Törene ilçe Kaymakamımız Cengiz Ünsal, Belediye Başkanımız Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanımız Ramazan Yarım, Daire Amirleri,  Kamu Kurum ve kuruluşları çalışanları, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı.

Sayın Kaymakamımız Cengiz Ünsal ve Belediye Başkanımız Hasan Sopacı öğrencilerin ve törene katılan halkın bayramını kutladıktan sonra başlayan etkinliklerde Sayın Kaymakamımız Cengiz Ünsal günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrencilerimiz tarafından şiirlerin okunması, İlçemizdeki okullar arasında şiir, resim ve kompozisyon dalında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüler verilmesinin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sona erdi.

29.10.2016